Ontdek onze werkwijze

Het begint bij oriënteren...de eerste afspraak...

Een nieuwe keuken uitzoeken begint natuurlijk bij het oriënteren. Het bezoeken van de showroom is een eerste stap.

​Maak alvast jouw afspraak om onze showroom te bezoeken. Dit kan eenvoudig door hier te klikken.

Je kunt je bij ons tijdens deze eerste afspraak al heerlijk oriënteren en wij brengen dan meteen alle wensen in kaart.
Een andere manier om inspiratie op te doen is bv. Facebook, Instagram en Pinterest.

Heb je een goed gevoel bij ons? Dan plannen wij direct de tweede afspraak in.

Het vervolg...de tweede afspraak...

Na de eerste afspraak zijn wij hard aan het werk gegaan om je droomkeuken vorm te geven met de gekozen indeling en materialen. Om de nieuwe keuken "tastbaar" te maken presenteren wij deze in 3D. In dit gesprek bespreken we alles wat er in kaart is gebracht en is er natuurlijk de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen. Ook wordt dan meteen helder wat de investering voor jouw nieuwe keuken gaat zijn. Als alles naar wens is wordt de keuken definitief gemaakt.

Inmeten...

Als de keuken definitief gemaakt is dragen wij deze over aan onze inmeetspecialist. Voordat hij de ruimte bij je komt inmeten loopt hij de order door samen met de adviseur, dit gebeurt ruim voordat de keuken besteld gaat worden. De afspraak hiervoor wordt tijdig met je gemaakt door de adviseur.

Aan de hand van het inmeetrapport zal er een leidingschema worden gemaakt, dan heb je ruim de tijd om ervoor te zorgen dat alle leidingen en aansluitpunten op de juiste plek zitten. Wij hebben de mogelijkheid om dit door onze huisaannemer uit te laten voeren. Hij zal je ruimschoots van tevoren een kostenplaatje kunnen geven.

Mocht er na het inmeten iets aangepast moeten worden zal de adviseur hier altijd contact met je over opnemen.

Het bestellen van jouw keuken...

Na diverse controles door de adviseur, inmeetspecialist en orderafdeling zal de keuken besteld worden en bewaken wij de levertijden van de keuken.

Transport, betaling en plaatsing van jouw keuken...

Wij zorgen ervoor dat de keuken 1/2 dagen voor montage geleverd wordt. Wij communiceren dit tijdig met je. Ongeveer veertien dagen voor levering van de keuken ontvang je van ons de eindfactuur per mail zodat je voldoende tijd hebt om de betaling in orde te maken zoals is overeengekomen met de adviseur.

Onze monteurs hebben de plaatsing van de keuken natuurlijk al in de planning staan. Toch nemen zij een dag van tevoren nog even persoonlijk contact met je op. Zij gaan pas naar huis als je tevreden bent en in de regel kan je al binnen 2 dagen genieten van jouw nieuwe keuken.

Jouw prachtige keuken staat...en nu...?

Vooral eerst genieten! Hierna komt de adviseur de keuken nog zelf bij je bewonderen en zal daarvoor een afspraak met je inplannen.

Het blijft elke keer weer magie en zo blijven wij betrokken voor vragen rondom jouw keuken. Vragen die we vaak in dit laatste bezoek al voor je kunnen beantwoorden.